Bus och kel

Ibland är vi faktiskt stilla så matte hinner att fotografera oss, men hon har det inte lätt att få oss att fastna. Men som hon säger vi är riktiga underverk så ibland uppträder vi även som såna, som här när lilla fröken brun sitter fint och funderar på vad som händer på andra sidan valplådan.

Valparna

Men oftast är vi rörliga att många av korten får lite oskarpa bilder, och våran matte suckar tungt för hon vill ha så många kort på oss som möjligt. Och det händer faktiskt att vi tröttnar på att bli fotograferade att vi räcker ut tungan åt henne samtidigt som vi försöker röra på oss.

Valparna

Våran lektant Cheéri kommer ofta på besök hos oss i valplådan, ibland kommer hon faktiskt ända in, men så händer det att hon stannar kvar utanför och då sträcker vi oss upp mot henne för att gosa ett tag tillsammans.

Valparna

Men oftast busar vi med varandra och det händer att matte tycker att vi är lite hårdhänta mot varandra eftersom vi har några syskon som är lite "klena" och inte tål tuffa tag. Och då säger matte till oss att vi ska lugna ner oss.

Valparna

Och då är vi så snälla mot våran matte att vi lägger oss och sover till nästa gång vi ska busa. Och då händer det att vi somnar i en stor hög inne i vårat lilla krypin.

Valparna

Om du är intresserad av att arbeta [jakt, lydnad m.m] med din hund så finns det några lovande, underbara valpar kvar att tinga. För mer info gå in på **hemsidan**, eller varför inte slå en signal. Jag är anträffbar hela dagarna fram till 17.00 och jag berättar gärna mer om valparna och kombinationen.

Grafik

Gästbok

Avdelare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback